دیجیتال مارکتینگ

11 مهارت‌ لازم برای برنامه نویسی وردپرس!

برنامه نویسی وردپرس

زبان برنامه نویسی وردپرس، فرآیند سفارشی سازی و توسعه سیستم مدیریت محتوای وردپرس محسوب می‌شود. در واقع وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متن باز و رایگان به شمار می‌آید، که در ابتدا به عنوان یک بلاگ سیستم شناخته شد و در حال حاضر به عنوان یک ابزار کاربردی و قدرتمند جهت ساخت وب سایت‌های پویا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

11 مهارت‌ لازم برای برنامه نویسی وردپرس!

11 مهارت‌ لازم برای برنامه نویسی وردپرس!

 

زبان برنامه نویسی وردپرس چیست؟

امروزه افرادی که با رایانه سر و کار دارند، احتمالا با اصطلاح برنامه نویسی آشنا هستند. در واقع برنامه نویسی به ساخت برنامه‌ای گفته می‌شود که به رایانه دستور انجام کارها را می‌دهد و رایانه نیز به صورت خودکار تمامی کارها را انجام خواهد داد. زبان برنامه نویسی وردپرس نیز به همین صورت است. وردپرس به عنوان یک نرم افزار سایت ساز جهت راه اندازی وب سایت و سرویس اینترنتی، کارهای زیادی را انجام می‌دهد.

حال با توجه به این مطالب ذکر شده می‌توانیم بفهمیم که ساخت یک برنامه بر پایه وردپرس، کار یک برنامه نویس وردپرس است که باعث افزایش امکانات وردپرس می‌شود و کارهایی را انجام خواهد داد که قبلا درون وردپرس یا سایر برنامه‌های جانبی مانند پوسته و افزونه وجود نداشته است. ساخت یک پوسته یا افزونه برای وردپرس باعث توسعه امکانات آن می‌شود که توسط برنامه نویس انجام می‌شود. بنابراین هنگامی که یک فرد، افزونه‌ای برای وردپرس می‌نویسد به آن برنامه نویس وردپرس می‌گویند.

کاربرد زبان برنامه نویسی ورد پرس

زبان برنامه نویسی وردپرس کاربردهای بسیار متنوعی دارد. به طور کلی توسط برنامه نویسی ورد پرس می‌توانید موارد زیر را انجام دهید:

  • سفارشی سازی قالب‌ها: در وردپرس، قالب‌ها مسئول ساختار و ظاهر وب سایت هستند. با برنامه نویسی وردپرس، می‌توانید قالب‌های سفارشی ایجاد کنید یا همان قالب‌های موجود را تغییر دهید تا به طراحی، طرح بندی و نیازهای وب سایت خود بپردازید.
  • توسعه افزونه‌ها: در وردپرس، افزونه‌ها قابلیت‌های جدید و پیشرفته‌ای را به وب سایت اضافه می‌کنند. در واقع شما با استفاده از برنامه نویسی ورد پرس، می‌توانید افزونه‌های سفارشی را اعمال کنید تا به نیازهای وب سایت خود پاسخ دهید و همچنین عملکرد وردپرس را نیز گسترش دهید.
  • ایجاد پوسته‌های سفارشی: در وردپرس، پوسته‌ها مسئول ظاهر وب سایت هستند. با استفاده از برنامه نویسی وردپرس می‌توان با ایجاد پوسته‌های سفارشی، به تغییر استایل، طرح بندی و نمایش وب سایت پرداخت.
  • بهینه سازی سرعت وردپرس: توسط زبان برنامه نویسی ورد پرس می توانید بهینه سازی تصاویر، منابع و کدهای وب سایت را انجام دهید و از این راه سرعت بارگیری سایت را نیز افزایش دهید.
  • انجام تغییرات در قابلیت‌های وردپرس: با استفاده از برنامه نویسی وردپرس می توانید تغییرات مورد نیاز را در توابع وردپرس ایجاد کنید.
 برنامه نویسی وردپرس!

برنامه نویسی وردپرس!

 

مهارت‌های لازم برای برنامه نویسی وردپرس

امروزه تمامی نرم افزارهای سیستمی با استفاده از زبان‌های برنامه نویسی مشخصی ایجاد شده‌اند. به عنوان یک کاربر کامپیوتر بهتر است بدانید که وردپرس با زبان php ساخته شده که محبوب‌ترین و بهترین زبان برنامه نویسی تحت وب به شمار می‌آید و در طراحی سایت، کاربردهای بسیار متعددی را دارد. در واقع درصد زیادی از کل وب سایت‌های جهان از این زبان استفاده می‌کنند. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که آیا php تنها زبانی است که در وردپرس مورد استفاده قرار می‌گیرد؟  حال در پاسخ این سوال می‌توان گفت که زبان‌های تحت وب به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • زبان‌های سمت کاربر
  • زبان‌های سمت سرور

اگر شما قصد دارید در بازار برنامه نویسی، به عنوان یک متخصص زبان برنامه نویسی وردپرس فعالیت کنید، بایستی علاوه‌بر زبان php با سایر برنامه‌های برنامه نویسی نیز آشنا شوید. از زبان‌های برنامه نویسی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • HTML: HTML یک زبان نشانه‌گذاری محسوب می‌شود، اما این موضوع چیزی از ارزش و اهمیت آن را کم نمی‌کند؛ زیرا در دنیای وب تمامی چیزهایی که مشاهده می‌کنید توسط آن ساخته شده است. در واقع در دنیای وب، مسیر یادگیری تمامی زبان‌های برنامه نویسی از یادگیری این زبان نشانه‌گذاری می‌گذرد.
  • CSS: از دیگر زبان‌های نشانه‌گذاری می‌توان به زبان CSS اشاره کرد که به عنوان مکمل HTML شناخته می‌شود. در واقع در دنیای وب این زبان به HTML کمک می‌کند و کار آن را بسیار راحت کرده است. شما می‌توانید با استفاده از کدهای CSS صفحات وب را از نظر ظاهری، با قدرت عملکرد بیشتری و راحت‌تر ویرایش کنید.
  • Bootstrap: بوت استرپ یک زبان برنامه نویسی ورد پرس محسوب نمی‌شود و در حقیقت یک فریم ورک رایگان مربوط به CSS است. دقت داشته باشید که برای طراحی ظاهر و قالب هر وب سایتی، نیاز به یادگیری زبان بوت استرپ خواهید داشت. زیرا با استفاده از این فریم ورک می‌توانید برای زیباسازی قالب‌ها و ریسپانسیو به راحتی اقدام کنید. منظور از واکنشگرا یا ریسپانسیو یک نوع قالب است که به طور خودکار نسبت به دستگاه کاربر، موبایل، رایانه و غیره سایز و اندازه آن تغییر می‌کند.
  • JavaScript: جاوا اسکریپت یکی از محبوب‌ترین و بهترین زبان‌های برنامه نویسی به شمار می‌آید که حتی در هوش مصنوعی هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و کاربرد بسیار متعددی دارد. در واقع شما برای طراحی ظاهر و قالب سایت‌های وردپرسی به یادگیری زبان جاوا اسکریپت نیاز خواهید داشت.
  • PHP: همانطور که در مطالب قبلی هم ذکر شد، زبان برنامه نویسی php در حقیقت زبان ) Back_End وردپرس)به شمار می‌آید. پس از این که قالب‌ها را با استفاده از زبان‌های ذکر شده در بالا طراحی کردید، زبان php کلیه اقدامات مورد نیاز را در پشت صحنه جهت داشتن یک سایت پویا در اختیار شما قرار می‌دهد. از این رو اگر با زبان php آشنایی نداشته باشید، زبان وردپرس را نیز بلد نخواهید بود.
 برنامه نویسی در وردپرس!

برنامه نویسی در وردپرس!

 

سخن پایانی

 به کارگیری و استفاده از بهترین زبان برنامه نویسی جهت طراحی سایت و تولید محتوا نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان برای آن دسته از افراد که می‌خواهند وارد این حوزه شوند، بسیار حائز اهمیت است. شما قبل از یادگیری زبان برنامه نویسی وردپرس یکی از مهمترین و اصلی‌ترین کارهایی که بایستی انجام دهید، مشخص کردن هدف یادگیری آن است.

با توجه به این که اکثر وب‌ سایت‌های دنیا با وردپرس راه اندازی می‌شوند، بهتر است که توسعه آن را یاد بگیرید و در یکی از شاخه‌های آن فعالیت خود را آغاز کنید. امیدواریم مطالب ذکر شده ، جهت بالا بردن اطلاعات شما مفید واقع شده باشد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات لازم در خصوص آموزش طراحی سایت، دیگر مقالات ما را مطالعه کنید.

6 نظر در “11 مهارت‌ لازم برای برنامه نویسی وردپرس!

  1. سمانه علی نژاد گفت:

    شما خودتون وردپرس رو به صورت حضوری آموزش می دید؟

    1. امیرمهدی سوهانی گفت:

      سلام بله

  2. حنانه اکبریان گفت:

    بهترین زبان از نظر شما برای ورد پرس چیست؟

    1. امیرمهدی سوهانی گفت:

      php

  3. حجت ناصح گفت:

    کاربرد زبان برنامه نویسی وردپرس چیست؟

    1. امیرمهدی سوهانی گفت:

      سفارشی سازی قالب‌ها
      توسعه افزونه‌ها
      ایجاد پوسته‌های سفارشی
      بهینه سازی سرعت وردپرس
      انجام تغییرات در قابلیت‌های وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *